Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

  Basic

  Gepersonali­seerde mutsjes

  Een gepersonaliseerd operatiemutsje komt warmer en vriendelijker over dan een traditioneel operatiemutsje. Het is bovendien ook een originele en subtiele manier om een leuke boodschap te verkondigen. Medische bedrijven die op zoek zijn naar een gepersonaliseerd relatiegeschenk kunnen ook bij ons terecht voor operatiemutsjes met hun logo.

  Met onze gepersonaliseerde stoffen operatiemutsjes trachten we alle medische omgevingen toegankelijker en persoonlijker te maken. Het zit soms in de kleine dingen.

  Voor wie?

  Met een kleurrijke muts met print leid je de patiënten af van de behandeling waardoor ze minder spanning ervaren. Wij kunnen jouw operatiemutsjes voorzien van een uniek ontwerp. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mutsje met jouw logo op? Of maak je het contact met de patiënt graag persoonlijker door je naam te laten borduren op het mutsje? Ook de stof waarin het mutsje gemaakt is kan volledig aangepast worden aan jouw wensen. Stuur ons een mailtje voor een offerte op maat.

  Hoe werkt het?

  Wij helpen jou graag bij het creëren van een operatiemutsje met een persoonlijke toets. Nadat jij ons een mailtje met alle nodige informatie hebt gestuurd, bezorgen wij jou graag een offerte op maat.

  Boven 80 euro verzenden wij gratis binnen Europa. Spreek dus gerust je collega's aan en geef jullie afdeling of praktijk een extra persoonlijke touch. Positive vibes only!

  TACK

  Elisabethlaan 213
  8400 Oostende

  Contact information

  Gerealiseerd met de steun van