Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

  Basic

  Standaard­motieven

  In onze webshop vind je een resem aan operatiemutsjes met leuke prints. Een ludieke knipoog is de rode draad doorheen onze collectie. Onze vrolijke operatiemutsen toveren niet alleen een glimlach op het gezicht van de patiënt, ze zitten ook erg comfortabel. Een winwin-situatie dus.

  Met onze kleurrijke stoffen mutsjes trachten we de sfeer in alle medische omgevingen aangenamer te maken. Het zit soms in de kleine dingen.

  Voor wie?

  Onze operatiemutsjes zijn geschikt voor iedereen die actief is in een medische omgeving en de patiënt op zijn gemak wil stellen. Denk maar aan huisartsen, tandartsen, verpleegkundigen, chirurgen en studenten geneeskunde. Een beetje extra kleur kan nooit kwaad, toch?

  Maar onze operatiemutsjes zijn ook perfect als origineel relatiegeschenk binnen de medische wereld. Neem contact op voor meer informatie.

  Bestel online

  Via onze webshop koop je in een handomdraai jouw favoriete mutsjes. Boven 80 euro verzenden wij gratis binnen Europa. Spreek dus gerust je collega's aan en geef jullie afdeling of praktijk extra kleur. Positive vibes only!

  Ondervind je problemen bij het bestellen? Aarzel niet om ons te contacteren.

  TACK

  Elisabethlaan 213
  8400 Oostende

  Contact information

  Gerealiseerd met de steun van